1 aprilie

Așa, a cam trecut și ziua păcălelilor. La voi, deja; la mine, aproape.

Îmi pusesem în gând, ieri seară (adică pe 31 martie seara, ca să fie limpede), să trântesc și eu o păcăleală, ceva. Poate o poveste cum mi-am făcut horoscopul (o, da, chiar mă pricep la astrologie, BION!) și am decis să devin un pravoslavnic dreptcredincios ortodox (ia de-aci dublu pleonasm, neamule!). Dar, în parte din lene, în parte pentru că am avut de lucru, n-am scris mai nimic. Și puținul pe care l-am scris au fost comentarii pe blogurile altora… cu care sunt în general mai harnic decât cu scrisul aici.

Și, bineînțeles, înafară de făcut comentarii sictirite, am și citit ce-au scris alții. Din materialele de pe blogurile românești pe care le vizitez mai des (a se citi „când îmi aterizează un update pe RSS sau văd un titlu interesant pe vreun blogroll”), cel mai mult mi-a plăcut articolul S-a dus să mimeze îngerilor. Dan Puric s-a stins din viață, publicat de Buer. (Și zău acum: cine citește materialul și are nevoie să i se dea mură-n gură că e la mișto… trebuie să învețe să citească.)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>