Somebody shoot me

Holy fuck! Era cât pe-aci să prindă aripi bietul computer… Mă tot chinui să scriu un articol lung şi stufos şi pentru a treia oară la rând se întâmplă „ceva” şi se duce pe apa sâmbetei! Prima oară am închis browserul din greşeală… apoi m-am împiedicat de cablul de alimentare… apoi a trebuit să resetez sistemul, că bietul Windows a cedat psihic la stress!

Ah, desigur, salvări regulate… N-am avut niciodată prostul obicei de a le face. Poate din cauză că am învăţat să dactilografiez pe o maşină de scris… un Robotron de 15 kile, cum se mai vedeau prin grefe şi secretariate de şcoli până mai acu’ câţiva ani. Sau poate pentru că sunt prea comod din fire ca să mă ocup de toate amănuntele inutile şi irelevante.

Pffff… Nevermind.

Mulţam de vizită… mai ales că n-am nimic nou şi nimic interesant prin zonă – am fost prin alte părţi vreo două săptămâni sau cam aşa ceva. Şi m-am întors tocmai când a inceput vremea de rahat. Nici nu se putea sincronizare mai perfectă! … Şi dacă mai văd azi încă o reclamă cretină cu Valentino Rossi strâmbându-se în beneficiul nu-ştiu-cărei companii telefonice, arunc televizorul pe geam. Nu că n-ar fi un bun şi cunoscut sportiv şi un băiat drăguţ, dar clipurile alea publicitare sunt absolut cretine! Cum ziceam, nevermind!

Later Edit, not worth another post:

Am înţeles că lumea caută păcate pe net (malahie, gomorie, alte -ie) şi nimereşte aici. Am înţeles şi că lumea caută Qlarivia şi are răbdare să meargă până la a 5-a pagină pe Google ca să găsească blogul ăsta… Dar n-am înţeles cu ce ocazie trei (!) hit-uri la căutări după cuvintele-cheie „mos craciun neanonim„.

WTF?!

2 comments to Somebody shoot me

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>